Kloak

Udskriv

kloakMurermester Ronny W. Olsen ApS er et autoriseret kloak og murerfirma beliggende i Fakse. Vi leverer alle former for kloakarbejde, forsikringsskader, spildevandsanlæg, regnvandsanlæg m.m. primært til private. Alt kloakarbejde bliver udført af vores autoriserede kloakmester Ronny W. Olsen.
Jeres kloaksystem er vigtigt for jeres hus og jeres hverdag, derfor er det vigtigt at i føler jer trygge ved den kloakmester i vælger. Vi ligger vægt på at arbejdet bliver udført så professionelt som muligt med så få gener for jer mens arbejdet står på. Lidt roderi kan ikke undgås men vi sætter en ære i at ryde op og holde så god orden som muligt mens arbejdet står på, og vores priser omfatter altid reetablering af eventuelt indkørsel, have el. andre områder berørt af det udførte kloakarbejde.
God kontakt til vores kunder er vigtigt for os, så inden arbejdet starter laver vi en fast aftale med jer om hvad det er i ønsker vi skal lave, hvordan de økonomiske rammer ser ud og hvordan gravearbejdet kan foregå bedst uden at ligge hele jeres have i ruiner. Vi udarbejder en skriftlig aftale så i har sort på hvidt hvad det er vi kommer og laver.
Jeres tid er vigtig for os, derfor gør vi meget ud af at overholde de tidsaftaler der er indgået så i hurtigst muligt kan få jeres hverdag tilbage igen.
Skulle der opstå uforudsete situationer under arbejdet der kan gøre det nødvendig at afvige fra det vi har aftalt, bliver i informeret herom og der træffes aftale om det videre forløb inden arbejdet fortsættes. På den måde er i med i hele processen, og vi undgår fejlkommunikation og frustrationer.

Skal i have lavet kloakarbejde så ring til os på 40 88 08 78 og få en uforpligtende samtale om hvilke muligheder der findes. Vi kommer også gerne ud til jer og ser på sagerne og giver et uforpligtende tilbud.